Технічний нагляд у будівництві

28. 07. 2015, Oleg, Блог, Новости

Діяльність у сфері технагляду

Технічний нагляд у будівництві

Процес капітального будівництва характеризується особливою складністю і відповідальністю. В останнє десятиліття питання належного дотримання технології здійснення будівельних робіт постає особливо гостро.

Низький рівень кваліфікації будівельних бригад, прагнення до неконтрольованого зниження собівартості робіт, погіршення якості застосовуваних матеріалів та недотримання технологічних регламентів стають причиною виникнення помилок і дефектів. Дефекти конструкцій, у свою чергу, ведуть до зриву термінів завершення будівництва, значного фінансового збитку, стрімкого зростання кількості аварій з особливо тяжкими наслідками, нерідко не піддаються виправленню на об’єктах капітального будівництва.

З моєю допомогою здійснюється технічний нагляд за будівництвом, що дієвим способом аби уникнути грубих помилок при будівництві. Також можливе залучення сторонніх вузькоспеціалізованих фахівців з:

— Проектування;

— Формуванню кошторисів та аналізу;

— Загальнобудівельних робіт;

— Електрообладнання;

— Сантехнічної інфраструктурі;

— Вентиляції;

— Газовому господарству.

Технагляд будівництва полягає в організації контролю над здійсненням робіт безпосередньо на будівельних майданчиках. Частота контрольних заходів визначається ступенем складності реалізованого проекту. Технічний нагляд у будівництві для вашого комофорту.

По кожному з виконаних дій в рамках технічного нагляду формуються звіти, що забезпечують:

— Відображення встановлених порушень;

— Вказівка ​​посилань на правові норми і проектно-технічні документи;

— Фотофіксацію вироблених робіт;

— Створення актуальних графіків реалізації будівельних процесів;

— Формування таблиць витрати фінансових ресурсів.

Співпраця зі мною – перший крок до надійного будівництва.