Щодо організації роботи із впровадження професійної атестації працівників…

05. 08. 2016, Oleg, Статті

МІНІСТЕРСТВО РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ

ТА БУДІВНИЦТВА УКРАЇНИ

Н А К А З №263 від 23.06.2008р.

Щодо організації роботи із впровадження професійної атестації працівників, які здійснюють технічний нагляд за будівництвом об’єктів архітектури

З метою забезпечення впровадження професійної атестації виконавців технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури, відповідно до ст. 11, 17 Закону України від 20.05.99 р. N 687-XIV “Про архітектурну діяльність”, положення про авторський та технічний нагляд під час будівництва об’єкта архітектури, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.07.2007 р. N 903, Положення про Міністерство регіонального розвитку та будівництва України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.2007 р. N 750, статуту Державного підприємства “Науково-дослідна виробничо-технічна агенція “Стратегія регіонального розвитку”, затвердженого наказом Мінрегіонбуду від 27.03.2008 р. N 142 “Про утворення Державного підприємства “Науково-дослідна виробничо-технічна агенція “Стратегія регіонального розвитку” НАКАЗУЮ:

1. Уповноважити Державне підприємство “Науково-дослідна виробничо-технічна агенція “Стратегія регіонального розвитку” на проведення навчальних семінарів осіб, які здійснюють технічний нагляд за будівництвом об’єктів архітектури.

2. Державному підприємству “Науково-дослідна виробничо-технічна агенція “Стратегія регіонального розвитку” (Рубан Ю.Я.) за участю Державної архітектурно-будівельної інспекції України (Бондаренко О.М.), Департаменту управління майном, відомчого контролю і аудиту (Порайко М.В.), Управління планування забудови територій (Сіленко Н.В.), Управління економіки та розвитку будівельної діяльності (Шарапова Т.О.), Управління розробки та реалізації державних житлових програм (Непомнящий О.М.), Управління ціноутворення, експертизи та контролю вартості у будівництві (Губень П.І.), Управління технічного регулювання у будівництві (Барзилович Д.В.), Управління правової та законопроектної роботи (Косинський В.В.) до 11.07.2008 р. розробити та погодити:

2.1. Положення про організацію та проведення навчальних семінарів осіб, які здійснюють технічний нагляд за будівництвом об’єктів архітектури.

2.2. Програми навчальних семінарів осіб, які здійснюють технічний нагляд за будівництвом об’єктів архітектури.

3. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра О.М.Іщенка.

 

Міністр                                            В.С.Куйбіда